Contact via aldertywam@outlook.com

Overige leden zijn:
Gerdien Timmer-Bouman
Gerald van Helden

“Allereerst krijgen we de verantwoording over een kleine Bouman in februari en daar kijken we met veel plezier naar uit.

Ondertussen hebben we samen het verlangen op een plek te gaan wonen waar ze Jezus nog niet kennen, omdat we van Hem houden en Hij ons de opdracht en het verlangen heeft gegeven te gaan.

Jezus en de Vader te mogen kennen is de meest waardevolle en vervullende ontdekking in dit leven en daar willen we ons voor inzetten.

We hebben ontdekt dat we liever niet alleen gaan, maar met een team en dan samen als familie willen samen leven. Dit doen we nu ook al bij de organisatie Jeugd met een Opdracht en zoiets willen we ook graag opzetten op een nieuwe plek. Op dit moment zijn we bezig een team te bouwen en God te zoeken waar die nieuwe plek mag zijn. We beseffen inmiddels dat dit langer kan duren dan onze planning is maar we zoeken in alles Zijn leiding, dus als het langer duurt, zal dat wel nodig zijn om ons voor te bereiden. Celina houdt ervan om vrouwen te laten weten dat ze waardevol en geliefd zijn en dat het daarom belangrijk is goed voor je zelf te zorgen en Aldert maakt graag relaties door te voetballen met jongeren en ze daardoor te laten zien wie Jezus is. Mocht je een keer in de buurt zijn van Oene, dan ben je altijd welkom om een bakkie te komen doen. Stelt u het op prijs om de nieuwsbrief per e-mail te ontvangen, heeft u vragen, ideeën of wil je onderdeel zijn van ons team mail ons dan via: aldertywam@outlook.com

Iedereen super bedankt voor alle ondersteuning, want alleen samen kunnen we de opdracht vervullen.”

Een warme groet van Aldert en Celine Bouman