Contactpersoon is Rianne Verwoert – 06-57301205
of kindernevendienst@gereformeerdekerkgenderen.nl 

Elke zondagmorgen is er tijdens de dienst kindernevendienst voor de kinderen van de basis-schoolgroepen 1 t/m 6 en om de week voor groep 7 en 8. In de nieuwsbrief wordt aangegeven voor welke groepen er die zondag kindernevendienst is en wie de leiding heeft.

De kindernevendienst wordt voorbereid met materiaal (vanaf het internet) van stichting “Vertel Het Maar”. Hierin staat voor elke zondag een bijbelverhaal voor de verschillende groepen met achtergrondinformatie voor de verteller. Ook staan er spelletjes, tekeningen en werkjes vermeld die aansluiten bij het thema, die ter ondersteuning gebruikt kunnen worden. Tijdens de kindernevendienst horen de kinderen het verhaal waarna er met hen over gepraat wordt. Vaak is er nog tijd om te zingen en te bidden eventueel het kleuren van een kleurplaat of het maken van een klein werkje.

De leiding vergadert vier keer per jaar. Er worden sub-groepjes samengesteld die een project behorende bij Advent en Pasen uitwerken met behulp van de materialen van stichting “Vertel het maar”.