Contactpersoon is Annemieke Vos – 692885 en  meelvoormiekje@hotmail.com of werkgroeperediensten@gereformeerdekerkgenderen.nl

Al een aantal jaar organiseert een werkgroep de Stille Week. Deze Stille Week – ook wel ‘goede week’, ‘heilige week’ of ‘grote week’ genoemd – is in het christendom de naam geworden voor de week die begint met Palmzondag en eindigt op Paaszaterdag. Daarmee vormt de Stille Week tevens de afsluiting van de Lijdenstijd die voorafgaat aan de viering van het Paasfeest. In deze week voor Pasen vallen Palmzondag, Witte Donderdag, Goede Vrijdag en Stille Zaterdag.

De diensten in de Stille Week hebben een vaststaand karakter en inhoud waar we ieder jaar weer net een andere invulling aan geven. De werkgroep streeft ernaar dat de verschillende diensten een samenhang met elkaar hebben.

Ook zijn er afgelopen jaren in de Lijdenstijd en Stille Week diverse activiteiten georganiseerd waarmee we ons in deze periode voorbereiden op het Paasfeest.

De werkgroep heeft wisselende samenstellingen. Lijkt het je leuk om ook eens mee te denken en organiseren? Laat het ons weten!