Wil je een bijdrage doen voor het spaardoel en of ter bestrijding van de onkosten van de Vakantiebijbelweek, dat is aanstaande zondag via de deurcollecte bij de diensten mogelijk, bij de Vakantiebijbelweek zelf of digitaal via de digitale collecte:

Gebruik je de Kerk-app van de Gereformeerde Kerk Genderen dan kun je via ‘Geven’ een bijdrage doen zoals gebruikelijk met de digitale collecten. Als je geen gebruiker bent van de Kerk-app dan kun je via https://give.donkeymobile.com/app.donkeymobile.pkngkgenderen een digitale bijdrage doen voor het spaardoel en onkosten. Voor de beide transacties samen wordt 24 eurocent extra in rekening gebracht!

 

Yess! In de herfstvakantie is er vakantiebijbelweek! Voor alle kinderen van de basisschool is er dinsdag 17-10 en woensdag 18-10 een leuk ochtendprogramma waarin we met elkaar gaan zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal, kijken en luisteren naar Bram en Britt, knutselen tijdens workshops en natuurlijk veel plezier gaan beleven met elkaar!

Vooraf moet je je even aanmelden via mail voor de VBW-ochtenden, dus meld je aan!

We hebben op de woensdagavond ook een heel leuk avondprogramma voor de kinderen met een leuke BINGO en een spannend avondspel door het dorp.

 

 

Vakantiebijbelweek: digitale collecten