Beste Gemeenteleden,

Helaas hebben er nog geen mensen zich aangemeld als clubleiding. Daarom nogmaals de oproep. Het nieuwe kerkelijke seizoen staat weer bijna voor de deur en zijn we als clubbestuur weer volop aan het puzzelen om alles weer ingevuld te krijgen. Wat clubleiding betreft komen we helaas nog een aantal mensen te kort/ Daarom deze oproep.

Als clubleiding mag je een aantal taken invullen, namelijk; 1x per 2 weken een avond organiseren voor een groep enthousiaste kinderen, spelletjes spelen, gezellig praten, lol hebben. Maar ook je groep kinderen meenemen door de bijbel, samen bidden, opzoek gaan naar de boodschap van God en de kinderen helpen te leven naar de wil van God.

Het is een eervolle taak om leiding te mogen geven aan een groep kinderen die dichter tot God willen komen, maar ook wij als leiding kunnen van hun leren, om te denken als een kind. Zo zei Jezus in Markus 10:14 ‘Laat de kinderen bij me komen. Probeer ze niet tegen te houden, want Gods Koninkrijk is voor mensen die zijn zoals zij.

We zijn de voor de basisschool groepen nog opzoek naar 3 mensen, zonder deze leiding kunnen er groepen gewoon niet starten.

Ook zijn we nog opzoek naar 1 leiding voor het voorgezet onderwijs.

Mocht je interesse hebben of nog meer willen weten neem dan contact op met Menno Schouten (06-29350467) of spreek iemand van het clubbestuur aan, Theo Kramer, Angela Lankhaar, Petri den Ouden of Bas van Mersbergen.

Oproep clubleiding!