Zoals in een eerdere nieuwsbrief reeds was te lezen zijn de voorbereidingen voor de komende rommelmarkt weer van start gegaan. De opslagruimte, tegenwoordig bij De Genderense Hoeve aan de Lange Pad, is weer heel goed gevuld, dus de vooruitzichten op een succesvolle markt zijn ook dit jaar goed te noemen.

Niet alleen afgedankte ‘rommel’, maar zeker ook oudere of nieuwere spullen die nog goed te gebruiken zijn krijgen via onze rommelmarkt weer een ‘tweede leven’, milieuvriendelijker kan het niet…

We zijn nog op zoek naar een aantal geschikte spullen voor de VERKOOP bij OPBOD! Misschien heeft u nog iets wat interessant kan zijn voor het opbod, het zij oud of nieuw, groot of klein, antiek, ludiek, apart of bijzonder, neem dan even contact op met Ad Vos, tel: 06-15191582!

Van de ‘versafdeling’ ook dit jaar weer een ruim aanbod van snijbloemen, geraniums en perkgoed alsmede diverse soorten vers fruit.

Op ons (hopelijk zonnige) buitenterras wordt natuurlijk koffie, thee of fris geschonken, en kan je je laten verwennen met heerlijke zelfgebakken lekkernijen. Natuurlijk kan er ook uitgebreider gegeten worden. Er zijn, zolang de voorraad strekt, broodjes worst of snack, slaatjes, heerlijke (gevulde) pannenkoeken, enz.

Voor de kinderen is er natuurlijk de traditionele enveloppenkraam en het springkussen en je kan je laten schminken. Bij het sluiten van de markt om 13.00 uur is er voor de kinderen en jeugd voor slechts € 1 een vuilniszak te koop die je helemaal vol mag laden!!!

Op vrijdag 10 MEI kunt u van 13.00-18.00 uur VERKOOPBARE SPULLEN die u wilt afstaan (NETJES GESORTEERD, NIET DOOR ELKAAR!!!) afgeven bij medewerkers van het actiecomité op het parkeerterrein van de kerk. Let op: Graag geen grote meubels i.v.m. eventuele afvoerkosten!!!

GROTE VERLOTING

Vanaf heden komen leden van het actiecomité langs voor de verkoop van lootjes voor de gebruikelijke grote verloting. De te winnen prijzen zullen ook dit jaar weer de inmiddels bekende

VOORDEELSTRIPPENKAARTEN zijn. Een 1e t/m 5e prijs van totaal, naar verwachting, ±€ 800 en als 6e prijs een LEVENSMIDDELENPAKKET.

Prijzen lootjes nog altijd: € 0,50 per stuk, 6 voor € 2,50 en 13 voor € 5,00, etc.

De trekking is om 13.00 uur op de markt, u hoeft dan niet per se aanwezig te zijn.

Er worden zoals altijd nog vrijwilligers gevraagd:

Ø bakkers en baksters, voor het bakken van cake, appeltaart, kruidkoek, appelflappen e.d. voor de verkoop. (opgave bij Teuni van Mersbergen, Doeverensestraat, tel. 352145

Ø verkopers/verkoopsters voor bij een kraam op de markt. (opgave bij Ad Vos, Doeverensestraat, tel. 06-15191582)

Ø vrijwilligers, voor het in ontvangst nemen van spullen, in- en uitladen, opbouwen en opruimen van de markt. (opgave ook bij Ad Vos)

Ø Verder zoeken we enkele nieuwe leden met creatieve ideeën en koopmansbloed voor in het actiecomité. (bel Ad Vos)

We hopen op VEEL MEDEWERKING en een gezellige en geslaagde verkoop, tot ziens op de markt!

Het actiecomité

Zaterdag 11 mei rommelmarkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + twaalf =