Als onderdeel van het Evangelisch College biedt de Evangelische Toerusting School (ETS) een interkerkelijke Bijbelcursus aan over de inhoud, achtergrond en boodschap van de Bijbel. In september starten we weer bij jaar 1 van de vierjarige cyclus: een goed moment om in te stromen!

Ook in Sleeuwijk verzorgt de ETS een cursus. De lessen vinden plaats op de 2e en 4e dinsdag van de maand, van 19.30 tot 22.00, op de volgende locatie: Zalencentrum Trefpunt, Notenlaan 69. De lessen worden verzorgd door de docenten Leo van den Heuvel (Oude Testament) en Wim Evers (Nieuwe Testament).

De ETS-Bijbelcursus is bedoeld om mensen te helpen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. In het studiemateriaal en in de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek.

Elke maand wordt er zowel over het Oude Testament (2e dinsdag) als ook over het Nieuwe Testament (4e dinsdag) 2½ uur lesgegeven.

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om in september gratis en vrijblijvend een les bij te wonen.

Zie voor meer informatie over de cursus de website: www.ets-cursus.nl. Ook kunt u contact opnemen met Alida van Wees-van der Zijden (info@van-Wees.nl of 0416-380918).

 

 

http://www.evangelisch-college.nl/ETS.html#.W09aNtIzbIU

 

 

Vanaf september weer ETS-bijbelcursus in Sleeuwijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × een =