Toen The Choir Company in 2012 voor het eerst het land in ging Met Tom Parkers moderne bewerking van Händels ‘Messiah’ oratorium, “The Young Messiah”, had niemand kunnen bedenken dat de concerten zo veel los zouden maken. Met behulp van koor, band en solisten worden luisteraars meegenomen in het verhaal van Jezus’ geboorte, lijden, sterven en opstanding.  Het geheim van de ‘Young Messiah’? Het is zonder twijfel één van de meest aansprekende projecten die de boodschap van het evangelie dichter bij mensen heeft gebracht Wat betreft het programma: naast de uitvoering van “The Young Messiah” in de tweede helft van de avond brengt The Choir Company voor de pauze een afwisselend programma met een nieuwe selectie van de mooiste Tom Parker arrangementen waaronder  “Ouverture” en “Take Me Home” uit “The Ten Commandments”, Mozart’s “Ave Verum” en Tom Parker’s bewerking van “Amazing Grace”. Daarnaast zullen ook geliefde titels uit eerdere jaren als “Oliver’s Song”, “Look For me in Rainbows” en andere Tom Parker klassiekers niet ontbreken, aangevuld met een paar andere muzikale uitstapjes en wereldberoemde melodieën zoals “Conquest of Paradise” (Vangelis). Het concert wordt ook dit jaar begeleid door de volledige band van The Choir Company aangevuld met viool en cello. Het belooft dus weer een heel bijzondere ervaring te worden. Het concert vindt plaats in de Gereformeerde kerk te Genderen aan de Hoofdstraat en begint om 19.30 uur.

Kaartjes voor het concert zijn te bestellen via event4christ.nl.

Kaartjes zijn in de voorverkoop ook verkrijgbaar bij de Spar in Genderen, het Schrijvertje in Veen, bij Hennie Bouman, Meerhoek 18  en zolang de voorraad strekt bij de ingang van de kerk.

“The Young Messiah” in Genderen op 17 november