Start activiteit Clubs VO-1 t/m VO-4: the Hunt Vrijdag 17 september
Voor de clubs voortgezet 1 t/m 4 zal er eindelijk weer een Hunt worden georganiseerd. Het zal een avondvullend programma worden dus zorg ervoor dat je voldoende gegeten hebt. Voor het eten en drinken tijdens de avond zorgen wij uiteraard. We willen om 19:30 uur verzamelen bij de Gereformeerde kerk. Dus geef je snel op bij Menno: 06-209350467. (Mocht je jezelf niet hebben opgegeven maar wil je wel komen dan is dat geen probleem.) Tot dan!

09.30 uur: Ochtenddienst startzondag:
In de startdienst hopen ds. Jannie en ds. Joost beide voor te gaan. Het thema van deze startdienst zal: ‘Wij zijn anders door Jezus’ centraal staan. Daarmee duiken we direct blok 5 in en daarbij zal naast organist Gijs Nieuwkoop ook Yada Yeshua muzikale medewerking verlenen. Helaas zullen we ook deze dienst waarschijnlijk niet met een
volle kerk kunnen beleven, maar na de dienst hopen we wel dat gemeenteleden zullen aansluiten bij het koffiedrinken en aansluitende programma. Als u/jij thuis moet meekijken, wees dan alsnog welkom bij de kerk na afloop van de dienst waarbij we hopelijk ook buiten elkaar volop kunnen ontmoeten. De dienst zal zoals gebruikelijk om 09.30 uur beginnen.

Vervolgactiviteiten startzondag
Na de inspirerende dienst is er een mooi programma samengesteld. Een programma waarbij hernieuwde ontmoeting centraal staat. We hebben elkaar toch meer dan jaar gemist, minder gesproken en gezien en dat gaan we deze dag weer proberen op te bouwen. Met elkaar koffie drinken, met elkaar praten, met elkaar op pad, met elkaar zijn. We hopen dat de dienst meer dan vol zal zitten en iedereen zich genodigd voelt om na de dienst elkaar te ontmoeten.

U bent allemaal van harte uitgenodigd met uw gezin om de workshops bij te wonen die beginnen na het koffiedrinken aansluitend aan de ochtenddienst. Ook als u de dienst zelf niet kan bijwonen, bent u van harte welkom bij de workshops.
U kunt kiezen uit de volgende dingen:
– Gebed op de fiets naar Meeuwen en Eethen of W & A en Veen(neem dan wel je fiets mee!)
– Gebed lopend door Genderen
– Gewoon lopend een route van 6 km met een ludiek moment
– Schilderen
– Zingen bij de piano
– Een groeigroep bijwonen
Eindtijd van dit alles ligt rond 13.00 uur

16.00 uur: Kerk op schoot dienst
Ook voor de allerkleinsten willen we op deze startzondag iets aanbieden. Bij de kerk op schoot dienst beleven kinderen van 0 tót 4 jaar hun eigen dienst, helemaal gericht op hun leeftijd, aandachtspanne en interesses. Op schoot bij papa of mama, opa of oma horen, zingen en beleven ze het verhaal van de Schepping. Ze mogen meedoen, kijken, voelen en zich verwonderen over Gods grote daden.

Wanneer: Zondag 19 september om 16.00 in zaal 2. Per kind mag er vanwege de ruimte maar één ouder of grootouder mee deze keer. Mocht het buiten plaatsvinden dan krijgt u bericht daarover. Een appje naar Eefje Kraaijkamp om je op te geven is lief! 0651302926

16.00 uur: Jeugddienst
Het is altijd een feest als er een jeugddienst georganiseerd wordt. Onze
jeugddienstcommissie is daar zeer bedreven in en op deze startdag staat de eerste jeugddienst van dit seizoen gepland. Het heet dan wel jeugddienst maar uiteraard is iedereen er welkom.
Dit jaar hopen wij op pad te gaan door de Bijbel en daarom hebben we het thema ‘Op pad” genoemd. We hopen een inspirerend jaar met elkaar te mogen hebben. In de startdienst zal Wim Grandia spreken en de muziek zal worden verzorgt door de band Inspiration. De dienst zal starten om 16.00 uur op de buitenlocatie Meerstraat 8.

17.30 uur: BBQ time!!
Na de jeugddienst die om 16.00 uur start, organiseert de Follow me groep een BBQ. Deze bbq is voor iedereen die het gezellig vindt om met elkaar te eten en de jeugd wil ontmoeten. De bbq is gratis en er zal een build- your-own-burger buffet zijn. De BBQ na de jeugddienst is voor de bezoekers van de jeugddienst en jongeren van het voortgezet onderwijs.

Startweekend inclusief buitendienst om 16u