Dit jaar heb je weer de mogelijkheid om naar de Follow Me te komen. Wij zijn Benjamin, Jelle, Joost en Suzan en we vinden het tof om met je op te trekken! We willen samen nadenken over wat Jezus zegt, waarom Hij dat zegt en wat we daar dan mee kunnen doen. En we zijn vooral benieuwd naar wat jij daarvan denkt of wat je vragen zijn.
Vorig jaar hadden we een prachtige groep, helaas vlak voor de kerstvakantie kwam weer alles stil te liggen. Maar we hebben tussendoor nog een Whatsapp Quiz gedaan, digitaal de Follow Me en een afsluitende BBQ en lasergamen en escaperoom in de Voltage Fabriek.

We kijken terug op een super gezellig seizoen, maar we doen het dit jaar weer graag als van ouds! We nodigen je uit om daarbij aan te sluiten! Ben je tussen de 12 en 16 jaar? Kom dan 5 oktober van van 18:30-19:45 naar de jeugdzolder voor de eerste avond. We sluiten altijd gezellig samen af met wat drinken en koekjes. En dat herhalen we om de week 😉 Als het goed is hebben jullie allemaal al een uitnodiging van ons gehad, mocht je deze niet hebben en toch graag willen komen of iemand kennen die wil komen, zoek dan even contact met één van ons. Tot dan!

Start Follow Me 2021-2022