In deze tijden kan soms ook het verlangen naar het kerkgebouw ineens opspelen. Het is toch de vertrouwde plaats waar je gewend was naar toe te gaan om God te ontmoeten. Zo’n plaats helpt vele mensen bij die ontmoeting. Waar de kerkdiensten nog met allerlei regels omgeven zijn, is het een kleine moeite om ook doordeweeks de kerk eens open te stellen om wie maar wil even de gelegenheid te geven naar binnen te gaan. Een moment van rust en bezinning te nemen of even te bidden.

Misschien zelfs wel even verlegen om een praatje of een goed gesprek. Als
predikanten willen we ook graag beschikbaar zijn om op een meer spontane manier een luisterend oor te bieden. Deze gelegenheid willen we graag bieden, juist ook tijdens de zomermaanden:

Woensdag 5, 12 en 19 augustus van 16.00-17.00 uur en van 19.00-20.00 uur
Na deze drie woensdagen bekijken we of het heeft voorzien in een behoefte en of we ermee willen doorgaan of niet. Wees in ieder geval welkom om de kerkzaal binnen te gaan. Een van beide predikanten zal aanwezig zijn, ofwel in de kerkenraadskamer ofwel achter orgel of vleugel. Maar zij/hij zal zich niet opdringen; gewoon er even zijn in stilte is ook goed.

Open Kerk uurtjes