✨Shine His light, share His love ✨
 
Jongeren, mogen we jullie aandacht?
Voor de jeugd hebben we namelijk leuk nieuws! We hebben een alternatief bedacht voor het kerstzingen, dat traditioneel op de vroege ochtend van Kerst gedaan wordt.
 
Wat is het plan?
Aansluitend aan de kerstnachtdienst van 24 december vindt er een kerstlichtjes-tocht met muziek plaats. In twee tallen (of meer als het een gezin betreft) gaan we met voldoende afstand uit elkaar een route lopen door Genderen. Op deze manier kunnen we een lichtje zijn voor de mensen die het hard nodig hebben.🙏🏻
 
Wat heb je nodig?
Een muziekboxje waar je muziek op kan afspelen. De muzieklijst krijg je van ons. Deze zal bestaan uit Christelijke Kerstmuziek. En je hebt een lichtje nodig, dat je tijdens het lopen bij je draagt.
 
Hoe gaat het gebeuren?
Aan de hand van een van te voren bepaalde route loop je met een lichtje en muziek door het dorp. De groepjes zullen met grote afstand uit elkaar lopen en zich houden aan de route.
 
Hoe laat starten we?
Aansluitend van de dienst van 21:30 uur. Dit zal ongeveer om 22:00 zijn. De dominee geeft hiervoor tijdens de dienst het “startsein”.
 
Help jij mee om in deze gekke tijd een lichtje te zijn?
Geef je snel op bij Bas van Mersbergen (06-23397680) en ontvangt meer informatie!🤗
 
Ps. Jouw ouders en overige gezinsleden mogen met je meelopen, dit wordt als 1 groep gezien. Zorg er dan ook voor dat je bij elkaar blijft. Houd de regels rondom verkoudheidklachten in acht!
 
🎶 Licht in de nacht🎶
Kerstavond: muziektocht voor jongeren