Alle gemeenteleden ontvangen deze week een brief over het hervatten van samenkomsten in de kerk. De brief is ook digitaal te openen: Brief

De diensten op zondag blijven te volgen via internet (ook met beeld) en via de kerktelefoon, maar het is vanaf 5 juli ook weer mogelijk om op uitnodiging de erediensten te bezoeken (maximaal 100 bezoekers). Zie voor meer informatie de brief. In de brief ontvangt u een samenvatting van de maatregelen die we met elkaar moeten volgen.

Ook hebben we een protocol moeten opstellen dat we als leidraad gebruiken bij het hervatten van samenkomsten in de kerk: Protocol

Laat weten of je naar de kerk komt

In de brief en ook via deze weg brengen wij de ‘inventarisatie’ onder uw aandacht. Dringend verzoek om deze zo spoedig mogelijk in te vullen, maar uiterlijk vóór dinsdag 23 juni 12.00u.

Met de inventarisatie krijgen we in beeld wie er graag gebruik wil maken van de gelegenheid om de eredienst te bezoeken in de kerk. Ook krijgen we een beeld van het aantal geïnteresseerden. Hiervoor vragen wij u een digitaal formulier in te vullen: https://forms.gle/bmuhWSbuAWhqL64x5. Aan de rechterzijde van de website vindt u een knop naar dit formulier voor als u de inventarisatie straks of morgen in wilt vullen. Als het digitaal invullen niet lukt kunt u bellen met Adrie Kuijpers 0416-351628 / 06-30223557. Bij voorbaat dank voor uw reacties!

Kerk weer open; kom jij ook?