Levi Splinters 06-41830345 en hgjvpost@hotmail.com

Penningmeester: Mariëlle Bouman – mariellebouman@gmail.com
Vicevoorzitter: Bas van Mersbergen – bas_1998@live.nl
Vijfde lid: Jacolien van ’t Sant – jacolienvts@hotmail.com

“Waar geloof en gezelligheid samen één zijn” – De wát..!?

Even voorstellen: HGJV staat voor de Hervormd Gereformeerde Jongeren Vereniging en is vóór en ván jongeren in de leeftijd van 16 t/m 25 jaar. We hebben ongeveer 50 leden bij de HGJV. Je vraagt je af hoe een HGJV avond in elkaar steekt? Simpel: sfeervol en leerzaam! Om de week komen we op zondagavond op de jeugdzolder van de Gereformeerde Kerk samen. Om 19:45 uur staat de koffie, thee en frisdrank klaar. Onder muzikale begeleiding van een aantal leden zingen we een aantal zelf aangedragen liederen (Opwekking, Hillsong, Bethel Music etc.) en bidden we met de elkaar, waarna het thema van de avond geïntroduceerd wordt. Dit thema staat die avond centraal en is door een aantal leden voorbereid en wordt in kleine groepjes besproken.

Het is natuurlijk veel leuker om dit allemaal zelf mee te maken en te ervaren. Kom op één van de avonden eens binnen lopen! Iedereen is welkom; neem gerust je vrienden, die misschien niet naar de kerk gaan, ook mee. Het seizoen duurt nog tot de zomervakantie, kom dus gerust eens kennis maken! Op onze Facebook pagina kun je vinden wanneer het HGJV is: www.facebook.com/hgjv.genderen