Contactpersonen zijn:
Hanneke van Woerden, 352192 of jjvanwoerden@gmail.com
Annemieke Vos, 692885 of werkgroeperediensten@gereformeerdekerkgenderen.nl

Deze groep bekijkt met elkaar wat er voor mogelijkheden zijn in de diensten van onze kerk op het gebied van de Liturgie en Kerkorde.

Doelstelling van de werkgroep:
– Bezinning van de huidige diensten. Reflectie is en blijft belangrijk.
– Wat doen we? Waarom doen we dat? Wat zou er beter anders kunnen?
– Bekijken van andere mogelijkheden, aanvullingen en aanpassingen. Dit alles binnen het raamwerk, de structuur van de huidige diensten.
– De gemeente blijven boeien en prikkelen.

De kerkenraad is opdrachtgever voor onderwerpen die we als werkgroep bekijken en waarmee we aan de slag gaan. Ook kunnen er onderwerpen door gemeenteleden worden aangedragen. Uiteraard ligt de eindverantwoordelijkheid van alle activiteiten bij de kerkenraad.

Per activiteit bekijkt de werkgroep welke personen vanuit de gemeente ons op ´projectbasis´ kunnen ondersteunen. Zo zoeken we altijd naar een breed draagvlak voor de diverse mogelijkheden binnen onze gemeente op het gebied van Liturgie en Kerkorde.

Lijkt het je leuk om ook eens mee te denken? Laat het ons weten!