Wij vinden het als kerken in Genderen belangrijk dat onze kinderen een goede geloofsopvoeding krijgen. Wij helpen daarin door het houden van gezellige clubavonden/middagen. Voor komend winterseizoen (eind september tot eind april) zijn wij nog dringend op zoek naar nieuwe leiding. Dan met name volwassen leiding voor de groepen 5 en 6/7.

Eenmaal in de twee weken ben je, samen met de andere leiding, verantwoordelijk voor een clubavond/middag met de kinderen (bijbelmoment, knutsel/spel). Je staat er dus niet alleen voor. Je doet het samen. Voor groep 3 zijn we op zoek naar een tiener (13+) die het leuk vindt om één keer in de twee weken bij deze groep te helpen bij onder andere het knutselwerkje. Dit is op vrijdagmiddag van 13:00/14:00.

Ben je enthousiast, of wil je meer weten wat het inhoudt en wat er van je wordt verwacht, dan kun je contact opnemen met onze nieuwe voorzitter Menno Schouten. Uiteraard kun je ook altijd één van de andere bestuursleden benaderen. Mochten we geen aanmeldingen krijgen, dan krijgen we de indeling helaas niet rond en bestaat er de kans dat sommige groepen na het startweekend niet kunnen starten.

Dus vind je het leuk om kinderen een stukje van het geloof bij te brengen en wil je daarvoor inzetten door om de week een clubavond/middag mee te draaien? Kom ons team versterken en meld je aan.

Groeten van het bestuur, Menno Schouten, Bas van Mersbergen,
Theo Kramer, Petri den Ouden en Angela Lankhaar

Clubleiding gezocht!