Contactpersoon is Hennie Bouman – 352244 en alpha@gereformeerdekerkgenderen.nl
Gert Bok – 693448
Elly den Ouden – 352365

Wat is de Alpha-cursus?
Op een ontspannen manier ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Tijdens de bijeenkomsten wordt op een leuke, eigentijdse manier de basis van het christelijk geloof besproken.

Wat kun je verwachten?
De cursus duurt tien weken: één avond in de week en een kort weekend (vrijdagavond, zaterdagmorgen en -middag). We starten met een heerlijke maaltijd. Er is tijd voor ontmoeting en gezellig gesprek. Daarna wordt een inleiding gehouden over een bepaald onderwerp en is er ruimte om alle vragen en gedachten te delen.

Voor wie?
Iedereen kent de momenten dat je jezelf vragen stelt als: “Waarom ben ik hier?” en “Wat is eigenlijk de zin van het leven?”
Deze vragen worden vooral gesteld rondom life events als geboorte, sterven, verandering van baan, werkeloosheid, enz. Soms worden die vragen weggestopt, maar liever zien we natuurlijk dat die vragen gesteld worden op Alpha.

Waarom?
– Om het geloof op te frissen en de basis te doordenken.
– Als je het leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten en je van een goed gesprek houdt.
– Om je gewoon verdiepen in het christelijk geloof. Voor het eerst of opnieuw.

Welkom
Iedereen is welkom en de cursus is gratis. In totaal hebben al meer dan 250.000 mensen Alpha in Nederland gevolgd. Wil je meedoen of heb je vragen? Mail of bel ons dan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × 2 =