Contactpersoon is Jeroen van Wees, bereikbaar via 0416-380918 en kinderkoorDeFontein@gmail.com

Het kinderkoor “De Fontein” is in 1984 opgericht. Het koor bestaat uit ca. 35 kinderen vanaf groep 3 van het basisonderwijs. De kinderen zijn afkomstig uit Genderen en uit omringende plaatsen in de regio. Klik hier voor de informatiebrief met alle informatie over De Fontein.

logo-de-fonteinDe koorrepetities zijn op vrijdagavond van 18.30-19.30 uur in zaal 5 van de kerk. Tijdens de school-vakanties (in de gemeente Aalburg) zijn er geen koorrepetities. Het koor wordt sinds medio 2017 geleid door Maria Rikkers. Het repertoire bestaat uit christelijke liederen. Het koor verleent verscheidene keren per jaar haar medewerking tijdens kerkdiensten, zangdiensten en andere gelegenheden waar Gods Woord centraal staat. Van de koorleden wordt verwacht dat ze trouw de repetities bezoeken en meezingen tijdens een optreden. Mocht dit onverhoopt niet kunnen, dan is het belangrijk dit zo spoedig mogelijk te melden bij de secretaris of de dirigente.

Om u af en toe foto’s van onder andere de optredens te kunnen laten zien, hebben we een facebook-pagina gemaakt voor het kinderkoor. U hoeft hiervoor niet persé zelf een facebook account te hebben. Klik op onderstaande link, dan op “foto”s, vervolgens op “albums”. U vindt onze facebook pagina op http://www.facebook.com/KinderkoorDeFontein. Ook kunt u enkele filmpjes van het kinderkoor vinden op ons kanaal: http://www.youtube.com/user/KinderkoorDeFontein.

thumbnail_kinderkoor%20de%20fontein20150530_105153_het kinderkoor_MOD_resize

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + 17 =