Meezingen in Genderen met “The Young Messiah”

Dit jaar is er de mogelijkheid om in Genderen mee te zingen met Tom Parker’s wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk.

“Unto Us a Child is Born”, “Every Valley”, “I know that My Redeemer Liveth” en het majestueuze “Hallelujah”; allemaal geliefde titels uit The Young Messiah, gearrangeerd door Tom Parker. De wereldberoemde bewerking van Händel’s meesterwerk blijft onverminderd populair en spreekt nog steeds een groot publiek aan.

Meezingen in één van The Choir Company projectkoren is een geweldige uitdaging voor alle amateur zangers en zangeressen, die graag hard willen werken, veel willen leren en met elkaar het hoogst haalbare niveau willen bereiken. Laat jij/u zich uitdagen?

Je repeteert twee avonden en een dag, of twee dagen als dat beter uitkomt, en geeft aan bij welke concerten jij van de partij bent. Genderen is één van de acht locaties waar dit jaar de concerten plaats zullen vinden. Twee van de repetitie data zijn in Genderen zodat meedoen ineens een stuk dichter bij komt.  Je kunt zelf aangeven hoeveel concerten je mee wilt zingen en waar.

Natuurlijk zijn The Choir Company solisten en The Choir Company band o.l.v. Maarten Wassink, ook dit jaar weer van de partij, aangevuld met viool en cello. Het belooft dus voor zowel publiek als iedereen op het podium weer een heel bijzondere ervaring te worden.

Oefendata in Genderen zijn 1 en 22 oktober ’s avonds in de Gereformeerde Kerk. Daarnaast is er een gezamenlijke oefendag op 3 november in Veenendaal.

Het concert zal plaatsvinden op 17 november in de Gereformeerde Kerk te Genderen.

(Voor overige data, plaatsen en tickets zie events4christ.nl)

Inschrijven om mee te zingen kan tot 16 september! Audities zijn mogelijk tot 19 september dit alles via www.choircompany.nl

Voor uitgebreide informatie: www.gereformeerdekerkgenderen.nl (ook via Facebook)

Kies uit meerdere repetitielocaties.

Mogelijkheid om meerdere concerten mee te zingen.

Ook dit jaar staat het koor weer de hele avond op het podium!

Concertschema 2018

Maandag 22 oktober                 (19.30 uur – 22.00 uur)  – Genderen

Zaterdag 03 november              (10.00 uur – 16.00 uur)  – Veenendaal

Schema 4       Regio: Centraal Nederland

Zaterdag 13 oktober                 (10.00 uur – 16.00 uur)  – Centraal Nederland

Zaterdag 03 november             (10.00 uur – 16.00 uur)  – Veenendaal

Meezingen?

1. Bepaal in welke plaats je mee wilt zingen. Als je het leuk vindt om meerdere concerten mee te zingen mag je meerdere keuzes  opgeven. Afhankelijk van het aantal opgaven en de grootte van het podium, hoor je z.s.m. van ons of je, naast je eerste keuze diealtijd definitief is, ook nog op andere concertlocaties mee kunt zingen.

Let op: we delen in op volgorde van aanmelding. Hoe eerder je je opgeeft, hoe groter de kans dat je meerdere concerten mee kunt zingen.

1. Bepaal de repetitielocatie. Opnieuw willen we benadrukken dat het voor iedereen verplicht is om het volledige repetitieschemaaanwezig te zijn. Kun je, om wat voor reden dan ook, een keer niet aanwezig zijn kun je helaas niet meer mee doen in dit project.

(Er vindt in dat geval geen restitutie plaats van het deelnamebedrag.) Eventueel is het wel mogelijk de repetitie op één van de  andere oefenlocaties mee te maken.

1. Let op: Net als bij eerdere projecten van “The Young Messiah”/ “The Passion”/ “Light of the World”/”Via  Crucis”/”Impressions of a Pilgrimage” projecten vragen we elke (nieuwe) deelnemer een MP3 te maken. Pas wanneer je auditie tijdig is ingeleverd en goedgekeurd is je deelname definitief!

1. Surf naar www.choircompany.nlen geef je vandaag nog op.

Let op: inschrijven kan tot 16 september

Audities moeten uiterlijk op 19 september bij ons binnen zijn.

Meezingen met The Young Messiah