Dit jaar weer geen zomerfeesten en daarom geen tentdienst, maar het goede nieuws is dat er wel een openluchtdienst wordt gehouden! Iedereen is welkom op de Meerstraat 8 om God te aanbidden en loven onder muzikale begeleiding van praiseband Yada Yeshua. Het thema waarover Chris Snoep zal spreken is ‘Het nieuwe normaal’. Terwijl we waakzaam zijn blijven we uitkijken en leven naar wat er echt toe doet en wat Leven geeft. Chris Snoep is werkzaam bij freedomforfree.org. die wereldwijd gevangen bezoekt om met toewijding de liefde van God en het evangelie van bevrijding te brengen. Bij slecht weer wordt de dienst in de Gereformeerde kerk gehouden en is inschrijven nodig via de site (deadline inschrijven is vrijdagavond 27 augustus 20.00u), waar ook het laatste nieuws op staat (www.gereformeerdekerkgenderen.nl). Voor de kinderen is er crèche (tot 4 jaar) en zijn er werkbladen.

29 augustus 16.00u: Buitendienst