Liturgie: Liturgie jeugddienst

De laatste jeugddienst van dit seizoen komt er alweer aan. We sluiten het jaar af met een SING-IN. Oftewel: een dienst waarin we veel zingen met de band uit Wijngaarden. Daarnaast komt His Work Of Art om na te denken over ons jaarthema: “Op pad”. Er zullen verschillende jongeren meewerken in de dienst. Benieuwd naar wat ze zullen laten zien? Kom dan zondag 26 juni naar de Meerstraat. Om 15.30 ’s middags begint de dienst. Let op: het is een buitendienst, dus neem allemaal je eigen stoeltje mee.

Als commissie mochten we, omdat het de laatste dienst voor de zomerstop is, zelf het collectedoel kiezen. Dit is de stichting New Generation Brasil geworden. Zij helpen kansarme kinderen op een liefdevolle manier aan een betere toekomst. Vera en Marjon zullen tijdens de collecte meer over hun bezoek in Brazilië vertellen.

In de jeugddienst is er weer een snoepgroet voor jongeren als bemoediging. De snoepgroet zondag 26 juni gaat naar Jetze, Irene en Froukje van Mersbergen.

Na de dienst wordt er ook een BBQ georganiseerd. Iedereen, dus ook u of jij, is uitgenodigd om een hapje mee te komen eten. Zo kunnen we, voordat de zomer écht begint, nog samen kletsen over de dienst, het kerkelijk seizoen, de vakantie etc.

Hopelijk zien we jouw zondag 26 juni om het jeugddienstseizoen af te sluiten!

26 juni: Buitendienst met BBQ