Beste mensen, in dit nieuwe jaar vervolgen we ons Focustraject met een aantal diensten en gesprekken over de betekenis van de kerk. We vinden het daarbij jammer dat we er door de huidige maatregelen zo moeilijk over door kunnen praten als kring of groeigroep! Daarom organiseren we een online kringgesprek waar jullie thuis live bij betrokken kunnen zijn. Als dominees gaan we, voor de camera, met Nienke de Ronde verder in gesprek aan de hand van het kringmateriaal. Thuis kun je meedoen door via whats-app op gespreksvragen te reageren en gebedspunten aan te leveren. We nodigen kringleden, maar ook andere geïnteresseerden van harte uit om mee te kijken en mee te doen. Op 13 januari bespreken we het eerste thema, 4.1, over eenheid en verbondenheid. We starten om 20:15, en je kunt live meedoen via de kerkomroep van de Hervormde Gemeente Eethen-Drongelen kerkomroep.nl/#/kerken/10869 We hopen op jullie betrokkenheid!

13 januari: online Focusavond